Aparate de ras, Ingrijre Personala, Review

Aparat de ras Philips Shaver S9711/31 – Review

0 23

Seria 9000 a aparatului de ras Philips Shaver S9711/31 care functioneaza si pe pielea umeda si pe cea uscata, este un produs premium al marci Philips, care ofera cea mai confortabila barbierire. Produsul are cele mai avansate tehnologii de barbierile pana la ora actuala!

La prima vedere, Philips S9711/31 arata foarte impresionant, cu aspectul sau negru si cu designul cromatic. Dar experienta vizuala a acestui aparat de ras se potriveste cu performantele sale?
Am testat acest aparat de ras, iar acest review ofera toate punctele pozitive pe care le-am putut aduna, dar si cele negative de sigur, pentru a putea sa va ghidez spre cumpararea acestui produs!

Philips S9711/31 Specificatii si tehnologii

Aparatul de ras Philips S9711/31 are urmatoarele tehnologii si specificatii:

  • Lame cu precizie V-Track : cel mai avansat sistem de barbierie taie acum mult mai jos pentru ca a fost construit sa se adapteze perfect pe piele.
  • Tehnologie de dectare a conturului fetei: aparatul are tehnologie speciala de a detecta conturul fetei, asadar puteti intoarce aparatul cum doriti el asezanduse perfect pe fata dumneavoastra, pe orice parte doriti.
  • Setari pentru confort: puteti ajusta setarile in 3 moduri, pentru a obtine cel mai confortabil barbierit, in functie de parul si sensibilitatea fetei.
  • SmartClean Pro: cu o simpla apasare de buton, lubrifieaza, usuca si incarca aparatul, de asemenea afiseaza si progresul SmartClean pas cu pas!

Aparatul are un design ergonomic si se potriveste ca o manusa in mana, el cantarind doare  170 de grame, barbierind pana si firele de pe gat, in special cele dintre linia gatului, ceva ce este greu de facut cu alte aparate!

Philips S9711/31 functioneaza extrem de silentios, cu mult mai silentios decat alte aparate testate pana acum, si acesta zic eu ca este un mare plus al aparatelor de ras! Are 3 setari de viteza pentru fiecare dintre cele 3 capuri de taiere, care sunt construite destul de complicat dar lucreaza foarte precis! Rezultatele barbieriri sunt foarte ridicate, avand faptul si ca cele 3 capuri ale aparatului se misca in 8 directi diferite.

Aparatul are foarte multe puncte pozitive inclunzand designul, ergonomitatea, greutatea si calitatea barbieriri. Un punct negativ despre acest aparat ar fi pentru uni pretul ceva mai ridicat.

Aparatul de ras Philips Shaver S9711/31 are un display usor de citit si de inteles care arata procentajul bateriei. Se reincarca in aproximativ o ora si este gata de utilizat pentru mai multe barbieriri nu doar una!

Cand indicatorul arata ca aparatul trebuie curatat, pur si simplu il puneti in aparatul SmartClean pentru a putea sa se curete in totalitate. Am descris mai sus ce face tehnologia SmartClean.

 

Curatire & Intretinere

Manualul de instructiuni descrie mai multe cai de curatare al aparatului. O cale de a curata aparatul este sa folositi modul descris mai sus, cu tehnologia SmartClean. Firele de par cuprinse intre lamele aparatului vor iesi afara usor cand va actiona curatirea cu ‘vartej de apa’.

Manualul descrie ca trebuie sa umplet uleiul aparatului o data la 6 luni. Asta este singura intretinere care trebuie sa o faceti dumneavoastra!

O a doua modalitate de curatire a aparatului descrisa este sa desfaceti dumneavoastra aparatul in bucati, care apoi sa fie curatite sub un jet de apa. Aceasta modalitate pare putin mai mult de lucru, dar de exemplu eu o voi face o data la 6 luni!

Evident, cea mai convenabila modalitate de curatire este sistemul SmartClean. Un lucru foarte bun la acest sistem este si procesul de ungere al lamelor, proces pentru care nu mai trebuie sa va faceti griji de fiecare data!

 

Concluzie

Aparatul Philips Shaver S9711/31 cu calitatea sa de barbierire impresionanta, il super recomand oricarui! Nu sunt sigur ca oricine isi poate permite acest aparat, acest lucru fiind un mare minus, dar cu cateva economii din alte parti, puteti obtine un aparat cu care veti avea cea mai ridicata experienta de barbierit! Daca vreti sa cheltuiti ceva mai multi bani pe un aparat de ras, este o decizie pe care trebuie sa o luati pe cont propriu, dar acest aparat este unul de calitate si de durata si eu il recomand pentru dumneavoastra!

 

Daca vreti sa cumparati aparatul sau sa aruncati un ochi asupra pretului am lasat un link mai jos!

Daca aveti nelamuriri sau detineti un astfel de aparat si vreti sa impartasiti experienta cu el, atunci raspundeti in casuta de comentari, veti ajuta foarte mult urmatori cumparatori!

5.00 avg. rating (100% score) - 1 vote

Related Posts

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *