Epilatoare, Ingrijre Personala, Review

Epilator Braun SE3170 Review

0 17

Produsul despre care vorbim azi este epilatorul Braun SE3170, un epilator cu pensete care are de partea lui mai multi factori pozitivi. In primul rand este un aparat care intra in categoria epilatoarelor mai ieftine. Si nu numai asta, pentru ca nu ar fi de ajuns.
Este de asemenea un epilator ieftin care face o treaba buna cand vine vorba de a indeparta parul de la radacine, si care ofera o piele neteda pentru cel putin 2 saptamani.
De asemenea este destul de popular printre femeile din ziua de azi.

Ce ofera Braun Silk-Epil 3170?

Lucrurile de baza cu care vine acest produs sunt:

  • 20 de pensete
  • un cap de epilare epicient
  • role de masaj – care stimuleaza si maseaza pielea pentru a usura epilarea si imbunatati confortul in timpul procesului de epilare.
  • tehnologie SoftLift Tips – Capetele SoftLift ridica eficient chiar si firele de par lipite de piele si le ghideaza catre pensete pentru a fi indepartate.
  • personalizarea vitezei – viteza 1 pentru o epilare delicata iar viteza 2 pentru o epilare eficienta.

Braun SE 3170 epilator cu fir


Nu este o mare surpriza ca acest epilator este cu fir. Dar nu va ingrijorati, cablul este suficient de lung pentru a va oferi libertate in miscare.

De asemenea, este si un epilator pe supfata doar uscata, nu il veti putea folosi in dus, sau pe pielea umeda. Pielea trebuie sa fie complet uscata pentru a putea fi folosit.

Nivelul de durere


Ei bine, la acest epilator trebuie sa ne referim si la nivelul de durere. Nu trebuie sa va faceti griji totusi, relele de masaj sunt acolo pentru a diminua durerea. Totusi ea fiind prezenta chiar daca rolele functioneaza sau nu.
Braun 3170 cauzeaza o durere precum alte epilatoare de acest gen, nu este o mare diferenta, doar ca acesta are role de masaj in plus pentru a o diminua, dar cu timp aceasta durere nu se va mai observa sau simti deloc.

Experienta personala

Incercand si alte epiilatore, in special din gama Philips, pot spune despre acest epilator ca sunt multumita. Pretul ieftin si cu un design frumos, epilatorul braun se3170 face ceea ce este construit sa faca: sa indeparteze parul de la radacina.
Nu rupe firele, smulge chiarsi puful, iar rolele sunt acolo pentru a diminua durerea.

5.00 avg. rating (100% score) - 1 vote

Related Posts

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *