Epilatoare, Ingrijre Personala, Review

Epilator Braun SE9567 Review

0 17

Azi vom vorbi despre unul dintre cele mai iubite epilatoare si anume Epilatorul Braun SE9567, un epilator cu multe accesori si foarte eficient. Aparat ce poate fi folosit si pe suprafata umeda si pe uscata, aparat cu tip de prindere pe penseta.

Braun reuseste sa uimeasca din nou. Cand credeam ca a cam terminat in termeni de design, putere si eficienta, ei au lansat Epilatoarele din seria 9.

Am cumparat epilatorul 9561, si dupa ce l-am utilizat, sunt total convinsa ca ofera tot ceea ce m-am asteptat de la asa un epilator grozav.

Initial am vrut sa cumpar un epilator cu lumina pulsanta, cum ar fi Philips IPL SC1995 datorita faptului ca un astfel de epilator ar fi mai bun decat unul cu pensete ceramice. In orice caz, am dat la o parte Philips deoarece pur si simplu am vrut sa incerc nile modele Braun.
Nu regret alegerea facuta.

Design

Cred ca este unul dintre cele mai dragute epilatoare in acest moment.
Acel cap cu 40% mai lat decat alte epilatoare nu doar ca mareste performanta dar face ca modelele din seria 9 sa fie niste modele dragute.
Liniile violete sunt perfecte, chiar si pentru cei carora nu le plac aceasta culoare, ca si mie. Unele modele sunt cu linii albastre, sau roz.

Pensetele

Deoarece capul epilatoarelor sunt cu 40% mai late, ele acopera o suprafata a pielii mai mare, si mareste procesul de epilare. Intradevar este o caracteristica atractivasi una plactica desigur.

Chiar daca este cu 40% mai lat, asta nu inseamna ca pensetele sunt cu 40% mai multe, ele sunt aranjate intr-o alta ordine pentru a marii performanta.

Accesorii

Sunt destule modele din seria 9, asadar accesoriile vor fi nu cu mult, dar vor fi diferite in functie de seria aleasa.
Aceasta serie, Braun SE9567, vine in pachet cu : cap de ras, capac pentru tuns, capac de masaj de frecventa inalta, capac pentru contactul cu pielea, capac facial si stand de incarcare

Uscat sau Umed

Un lucru minunat este ca puteti folosi epilatorul fie in dus, fie inafara lui.

De mentionat este ca nu puteti folosi epilatorul in timp ce este la incarcat. Va sfatuiesc sa il lasati sa se incarce 100%, pentru a obtine performante maxime.

Cu 40 de minute de incarcare, aparatul poate fi folosit timp de o ora fara probleme.
LED-UL verde va arata cand aparatul se incarca. Cand este incarcat, led-ul se stinge.

Experienta mea cu aparatul.

Mi-a luat 30 de minute pentru a-mi epila picioarele, ceea ce este intradevar foarte bine, considerant ca ultima epilare a fost acum 2-3 saptamani.

In cea mai mare parte parul a fost indepartat din prima parte, dar recomand si a doua parte pentru a nu lasa par in urma.
Picioarele mele se simt netede, mai ales dupa ce am aplicat o crema hidratanta. Recomand si asta.

Picioarele netede au tinut aproximtiv 4 zile, dupa care incet incepe sa iasa parul la suprafata, dar nu ne vede deloc cu chiul liber, el simtinduse la atingere doar.

Epilatorul este rapid, puternic, eficient, indeparteaza parul de pe tot corpul si este dragut 🙂

5.00 avg. rating (100% score) - 1 vote

Related Posts

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *