Epilatoare, Ingrijre Personala, Review

Epilator Philips HP6420 Review

0 12

Epilatorul Philips Satinelle HP6420 este unul din acele epilatoare cu punct de prindere pe discuri care reuseste sa imbine mai multe facilitati intru-un singur produs: puterea aparatului si numarul mare de discuri care te face sa crezi ca este un produs destul de scump, dar nu e, dar si unele accesorii care ar trebuie sa fie doar la aparatele mai scumpe.

Dar aici vine si lucrul care iti aminteste ca este un produs disponibil oricariu: nu se poate folosi pe suprafata umeda.

Numarul discurilor metalice

Cele 20 de puncte de prindere sunt de ajuns pentru un epilator cu pretul mediu.

Philips HP6420 are ca accesoriu un cap senzitiv care diminueaza durerea in timpul folosirii aparatului. In plus mai are si o perie de curatat care va ajuta sa indepartati cu usurinta firele de par dintre discurile metalice.

Puterea unui aparat fara fir

Lucrul avantajos acestui aparat este ca se poate folosi fara fir, dupa o ora de incarcare.Eu nu sunt fana a acestor tipuri de aparate fara fir, dar inteleg de ce unele femei prefera aceste tipuri.
Un aparat fara fir ofera libertate in miscare, si confortul unei epilari oriunde in casa.

Are 2 setari de viteza, dar trebuie sa spun, nu este cel mai puternic epilator si nici cel mai rapid. Ii va trebuie ceva timp pana va lua parul de la radacina, dar o va face.

Nu il recomand pentru barbati, pentru ca nu este destul de puternic pentru tipul lor de par.

Chiar si asa:
Epilarea va merge pana la radacina, va scoate si cel mai mic fir de par si va lasa pielea neteda.

Nivelul de durere


In cele din urma, acest aparat nu este unul care provoaca un nivel ridicat de putere, este un aparat care lucreaza delicat, si durerea este usoara.

Experienta personala

Raportul calitate-pret al acestui aparat este foarte excelent, eu achizitionand acest aparat la reducere. Scoate fierele de la radacina, dar este de mentionat ca nu este pentru domni, el nu fiind astfel de puternic.
Durerea nu am simtit deloc la acest aparat, dar poate la dumneavoastra va fi altfel.
Pentru curatire am folosit peria cu care vine epilatorul, iar pentru o curatire mai buna, am detasat capul si l-am tinut sub un jet de apa.

0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes

Related Posts

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *